دنیای مطالب

پشتيباني آنلاين
پشتيباني آنلاين
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 465
  • کل نظرات : 71
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازديد
  • بازديد امروز : 9
  • بازديد ديروز : 207
  • ورودي امروز گوگل : 1
  • ورودي گوگل ديروز : 21
  • آي پي امروز : 3
  • آي پي ديروز : 69
  • بازديد هفته : 6907
  • بازديد ماه : 17879
  • بازديد سال : 47265
  • بازديد کلي : 396059
  • اطلاعات شما
  • آي پي : 3.138.122.4
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :
  • امروز :
  • نظرسنجي
    دوست دارید بیشتر چه مطالبی در وبلاگ بزارم؟
    درباره ما
    دنیای مطالب
    * به وبلاگ من خوش آمدید * *Welcome to my weblog*
    امکانات جانبي

    چه سایتهایی شما را لینک کردند!

    برای اینکه بدانید چه سایت ها یا وبلاگ هایی، نام سایت شما را در صفحات خود قرار داده و شما را لینک کرده اند با استفاده از موتور جستجوگر گوگل این کار براحتی انجام پذیر است.

    وارد سایت گوگل شوید و این عبارت را بنویسید و کلید جستجو را بزنید link:salam.blogfa.com
    کافیست به جای عبارت قرمز رنگ آدرس سایت یا وبلاگ خود را قرار دهید
    از روی تعداد نتایج یافت شده خواهید فهمید چند سایت و چه سایت هایی ، آدرس سایت شما را در صفحات خود قرار داده اند.
    البته این آمار ۱۰۰% دقیق نیست چرا که برخی از صفحات سایت ها یا وبلاگ ها که شما را لینک کرده اند ممکن است در گوگل ثبت نشده و در لیست نتایج جستجو نمایش داده نشوند و یا سایتی قبلا شما را لینک کرده و حالا لینک شما در آن وجود ندارد اما باز هم نام آن در لیست نتایج جستجو دیده شود.
    هرچه تعداد سایت هایی که شما را لینک کرده اند بیشتر باشد، در گوگل رتبه بهتری خواهید داشت.

    ثبت سایت در موتورهای جستجو

    موتورهای جستجو معمولا پس از مدتی از راه اندازی سایت ها و وبلاگ ها ، نام و مطالب آنها را در خود ایندکس (ثبت) می کنند. اما برای تسریع در ثبت سایت و مطالب شما در موتورهای جستجو ، باید این اقدام را خودتان انجام دهید .
    سایت زیر این توانایی را دارد که سایت شما را در ۱۰۰موتور جستجو ثبت کند:
    http://submitter.pctech.ir
    پس از وارد کردن آدرس سایت و ایمیل خود دکمه ثبت را بزنید و صبر کنید تا مراحل ثبت انجام شود. این کار چند دقیقه ای طول می کشد .توجه داشته باشید صفحه مربوطه را تا هنگام نمایش کامل نتایج ثبت شدن ، نبندید.

    بدترین رمز عبورهای اینترنتی

    بسیاری از مردم، با انتخاب یک پسورد ضعیف و قابل حدس خود را در معرض خطر کلاهبرداری و سرقت هویت قرار می‌دهند.

    انتخاب واژه “password”‌ به عنوان رمز عبور آنلاین خود اصلا ایده مناسبی نیست.

     در واقع اگر شما به اینکه یک هدف آسان برای هکرها باشید امیدوار هستید، این بهترین کلمه عبوری هست که می‌توانید انتخاب نمایید.

    بدترین و رایج‌ترین کلمات عبور اینترنتی در فهرست سالانه SplashData (ارائه‌دهنده نرم‌افزار مدیریت) رده‌بندی گردیده است.

    “pasword”‌ با عدد صفر اصلا هوشمندانه نیست و در رتبه 18 این فهرست قرار گرفته است.

    این فهرست حاوی کلمات عبوری است که تا حد زیادی قابل پیش‌بینی هستند، برای مثال: دنباله اعداد یا حروف مجاور و متوالی بر روی صفحه کلید “QWERTY”‌ یا (123456) و نام‌های رایجی چون “Ashley”‌و “Michael”‌گزینه‌های شایعی هستند.

    از زمانی که عده‌ای از وب‌سایت‌ها شروع به درخواست کلمات عبور مختلط از اعداد و حروف کردند، پسوردهایی مانند “abc123”‌ و نیز “trustno1”‌ نیز انتخاب محبوب کاربران شده است.

    SplashData، رده‌بندی را بر اساس میلیون‌ها نفر که رمز عبور آنلاین آنها توسط هکرها سرقت گردیده، ایجاد کرده است.

     در اینجا لیست کامل این کلمات را مشاهده می‌کنید:

    1. password

     

    2. 123456

     

    3. 3.12345678

     

    4. qwerty

     

    5. abc123

     

    6. monkey

     

    7. 1234567

     

    8. letmein

     

    9. trustno1

     

    10. dragon

     

    11. baseball

     

    12. 111111

     

    13. iloveyou

     

    14. master

     

    15. sunshine

     

    16. ashley

     

    17. bailey

     

    18. passw0rd

     

    19. shadow

     

    20. 123123

     

    21. 654321

     

    22. superman

     

    23. qazwsx

     

    24. michael

     

    25. football

     

    مدیر عامل SplashData، Morgan Slain، مصرانه تاکید می‌کند، صاحبان کسب‌وکار و کاربرانی که از هر یک از کلمات عبور لیست بالا استفاده می‌کنند بلافاصله رمز عبور خود را تغییر دهند.وی می گوید:"هکرها با امتحان چندین رمز عبور معمول و تکرار این کار به راحتی می‌توانند به حساب شما دست یابند. هر چند مردم به انتخاب پسورد قوی و امن تشویق می‌شوند اما بسیاری از آنها همچنان با انتخاب یک پسورد ضعیف و قابل حدس خود را در معرض خطر کلاهبرداری و سرقت هویت قرار می‌دهند."

    چرا بازدید سایتتان افزایش نمی‌یابد؟

    اگر مدیر وبسایتی هستید که بازدیدتان افزایش نمی یابد و یا اینکه در حال کاهش است ، نوشتار زیر را برای شما آماده کرده ایم. نکات ساده ای که شاید از دیدتان پنهان مانده باشد. البته مسلما دلایل زیر کامل و جامع نیستند، ولی از عمده مشکلات وبسایت ها می باشد. امیدواریم نوشتار زیر مفید واقع شود.

     

     

     - گوگل با شما قهر کرد!

    گوگل معمولا با سایت های تازه تاسیس خیلی خوب رفتار میکند! وبسایت شما ممکن است در ماه های اول راه اندازی ورودی گوگل خوبی به دست آورد ، ولی بعد از مدتی ورودی کاهش پیدا کند. این مسئله میتواند چند موضوع را در بربگیرد که عمده مسائل آن مربوط به کپی بودن محتوای وبسایت و یا درصد کمتری مربوط به عدم بهینه بودن وبسایت شما باشد. گوگل رفتار کاربران را نیز در نظر میگیرد ، برای مثال مهم است که یک کاربر چه زمانی را در وبسایت شما صرف میکند. پس شما ضمن اینکه باید به تولید محتوا بپردازید ، مسائل بهینه بودن و کاربرد پذیری وبسایتتان را نیز دنبال کنید.

     

     - مطالبتان کپی است!

    حقیقتی کاملا مشهود است! وقتی مطالب سایتتان کپی باشد هم گوگل وبسایتتان را طرد میکند و هم کاربران دیگر به وبسایتتان توجه نمیکنند. مطالب کپی ضمن اینکه باعث امتیاز منفی و عدم اقبال گوگل به وسایت شما خواهد شد ، کاربران از سایت شما دور خواهد کرد. کاربران روزانه با وبسایت های زیادی روبرو هستند و اگر مطالب شما در دیگر وبسایت ها نیز برای آنها مشاهده باشد ، زیاد برایشان خوشایند نیست! برای رقابت باید خودتان در تولید محتوا دستی داشته باشید. همچنین همانطور که گفتیم گوگل به وبسایت های تازه تاسیس توجه ویژه ای دارد ، شما باید از این توجه استفاده کنید و از ابتدا به عنوان یک وبسایت مفید و فاخر برای گوگل معرفی شوید. این باعث می شود خیلی سریع در گوگل رشد کنید! همیشه ریشه هایتان را محکم فرو کنید!

     

     

     

     - وبسایت شما تکراری است!

    وبسایت هایی مانند دانلود،تفریحی و انجمن های مختلف دیگر اشباع شده اند. متاسفانه باید بگوییم در عرصه وبسایت هایی که نمونه های ایرانی بسیار موفقی دارند ، حتی با رعایت تمامی اصول حرفه ای ، رشد و افزایش بازدید وبسایت بسیار سخت و هزینه بر است. برای مثال اگر هم اکنون وبسایت دانلودی راه اندازی کنید که تمامی موارد مانند مطالب کپی نشده ، ظاهری زیبا و تیم پشتیبانی عالی ، به دلیل اینکه قبل از شما وبسایت های موفق و قدیمی زیادی بوده اند ، موفقیت شما در این عرصه همانطور که گفته شد بسیار سخت است. البته کار نشد ندارد!

     

     

     

    -  ظاهر وبسایتتان خراب است!

    به کاربرانتان اهمیت دهید. آیا فضای مناسبی برای آنها آماده کردهاید؟ شما خودتان ترجیح میدهید که روزانه به رستورانی شیک و تمیز مراجعه کنید یا اینکه به رستورانی بروید که به هم ریخته و نامرتب است؟

    در دنیای مجازی هم اوضاع آنچنان متفاوت با دنیای واقعی نیست. وبسایتتان نباید مملو از تبلیغات باشد. قالب وبسایت باید متناسب با موضوع وبسایت انتخاب شود و از نظر فنی مشکلی نداشته باشد. از قالب وبسایت های بزرگ ایرانی دیگر که در اینترنت منتشر شده است ، استفاده نکنید این مسئله حس خوبی را به بازدید کننده منتقل نمی کند. رنگبندی قالب ضمن اینکه بایستی متناسب با موضوع وبسایت باشد ، نباید دچار خستگی کاربر از قالب شود.

    چگونه یک هکر رمز عبور شما را هک می کند؟

    فکر می کنید اگر یک هکر قصد نفوذ به اکانت شما را داشته باشد، با چند بار سعی و خطا موفق خواهد شد؟ این لیست ده مورد از اولین احتمالات یک هکر برای کشف رمز عبورد شما است که البته پیدا کردن این اطلاعات هم بسیار ساده تر از آن چیزی است که تصور می کنید:

    .1 اسم پدر، مادر، همسر، فرزند و یا حیوان خانگی شما اولین موردی است که امتحان می شود. البته همیشه عدد 0 یا 1 را هم بعد از آن باید امتحان کرد. زیرا بسیاری از سایت ها از شما می خواهند که از عدد هم در رمزعبورتان استفاده کنید.

     

     .2 چهار رقم آخر شماره موبایل و یا کد ملی تان

     

    123 .3 یا 1234 و یا 123456

     

    . 4کلمه password

     

     .5 شهر محل اقامت یا دانشگاهی که در آن تحصیل می کنید و یا اسم تیم فوتبال محبوب تان

     

     .6 روز تولد خود، والدین و یا فرزندان تان

     

     .7کلمه god

     

     .8 هدف بزرگ شما در زندگی

    9. کلمه money

    .10  کلمه love

     

    هکرها به دور از هر گونه اصول اخلاقی برای بدست آوردن اطلاعات مورد نظرشان از هر ابزاری استفاده می کنند. تنها مرز و سد نگه دارنده بین فاش شدن و محرمانه ماندن اطلاعات تان رمزعبوری است که انتخاب می کنید و به شما بستگی دارد که این حصار را تا چه اندازه قدرتمند بسازید.

    یکی از ساده ترین راه های نفوذ، استفاده از روشی به نام Brute Force attack است. در این روش هکر با استفاده از نرم افزارهایی که در دسترس همه قرار دارند و شما هم می توانید با مراجعه به وب سایت insecure.org یک لیست ده تایی از نمونه های رایگان آن را ببینید به اکانت شما نفوذ می کند.

    -چطور ممکن است که کسی بتواند اکانت من را هک کند و به رمزعبورم دست پیدا کند؟

     

     شیوه کار من به عنوان یک هکر می تواند این باشد:

     

    -احتمالاً از یک رمزعبور مشترک برای اکانت های زیادی استفاده می کنید! این طور نیست؟

    برخی از وب سایت ها مانند سایت بانکی تان و یا VPN اتصال به اداره تان معمولاً از امنیت قابل قبولی برخوردارند. پس هکر خبره ای مانند من اصلاً وقت خود را برای آن تلف نمی کند.

     - به هر حال وب سایت های دیگری مانند فروم ها، سایت های ارسال کارت تبریک و سیستم های خرید آنلاین وجود دارند، که شما همیشه به آن ها مراجعه می کنید و خوشبختانه آن ها از امنیت پایین تری برخوردارند، بنابراین من آن ها را برای شروع انتخاب می کنم.

     

     - الان وقت آن است که برنامه هایی از قبیل Brutus یا Wwwhack و باThc Hydra را از بند آزاد کنم. این برنامه ها در مدت زمان بسیار کوتاهی 10 تا 100 هزار نام کاربری و رمز عبور مختلف را با استفاده از دستور عملی که من در اختیار شان قرار داده ام، می سازند.

    - چیزی که من تا اینجا به دست آورده ام تعداد زیادی نام کاربری و رمزعبور طبق الگوی 10گانه بالا است که می توانم بر روی سایت های هدف امتحان کنم.

    - دست نگه دارید .... من از کجا بدانم که حساب شما در کدام بانک است و نام کاربری تان چیست؟ یا اینکه سایت هایی را که مرتبا با رمزعبور بازدید می کنید، چه هستند؟ تمام این وب سایت ها، کوکی هایی را بر روی حافظه مرورگر تان بر جای می گذارند که رمز نگاری نیستند و اطلاعات لازم را در اختیار من قرار می دهند. فقط لازم است به این شیرینی های (کوکی) خوشمزه دست پیدا کنم!

    سؤال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که طی این پروسه چقدر زمان لازم دارد؟

    زمان انجام این کار به سه عامل مهم بستگی دارد: اول به طول رمزعبور و ترکیبی بودن آن، دوم سرعت کامپیوتر هکر و در آخر سرعت خط اینترنت هکر.

    جدول زیر زمان های تخمین زده شده برای این کار را بر اساس نحوه انتخاب رمزعبور نشان می دهد. در این تخمین ها سایر امکانات یکسان هستند. به تفاوت زمان کشف یک پسورد هشت کاراکتری که فقط با حروف کوچک به وجود آمده با پسورد دیگری با همان تعداد کارکتر ولی استفاده از حروف کوچک و بزرگ و نشانه ها دقت کنید. تغییر یکی از حروف به حرف بزرگ و استفاده از علامت ستاره زمان را از 4/2 روز به 1/2 قرن افزایش می دهد!

    البته زمان های فوق بر اساس کارکرد کامپیوترهای معمولی محاسبه شده است و اگر به عنوان مثال از کامپیوترهای گوگل برای این کار استفاده شود، کشف رمز هزار برابر سریعتر انجام خواهند شد.

    تا همین جا هم کاملاً واضح است که اولین اقدام مهم شما برای حفظ امنیت تان، استفاده از رمزعبور مناسب و خودداری از انتخاب رمزهای عبور ضعیف است.

     

    نگهداری رمزهای عبور طولانی و متعدد در ذهن، آزار دهنده و گاهی اوقات غیر ممکن است، اما برای هر مشکل راه حلی وجود دارد...

    در اینجا به ارائه چند راه حل خوب می پردازیم:

    -اگر از الفبای انگلیسی استفاده می کنید، از اعداد به جای حروفی هم قیافه شان استفاده کنید. به عنوان مثال از عدد "0" به جای حرف "o" ، از 3 به جای E و از @ در کلماتی که a دارند استفاده کنید.

     

     - به صورت تصادفی از حروف بزرگ استفاده کنید. (مانند Mod3lTF0rd)

     

     - در جوانی به چه چیزی علاقه داشته اید؟ دقت کنید از اسم شخص استفاده نکنید زیرا اسامی و کلماتی که در دیکشنری دارای مفهوم هستند به سرعت در حملات Brute Force attack لو می روند.

    - اسم مکانی که آن را دوست داشتید یا یک روز تعطیل جذاب و شاید رستوران مورد علاقه تان می توانند رمزعبور خوبی باشند، البته به استفاده از بند اول و دوم در اینجا هم توجه داشته باشید.

     

     - یک کلمه فارسی با مفهوم در شرایطی که زبان کامپیوتر شما انگلیسی است، یک رمز عبور مطمئن خواهد بود! اما باز تأکید می کنم که حروف بزرگ تصادفی را فراموش نکنید.

    - اگر به خاطر سپردن رمزهای عبور برایتان سخت است، برنامه LastPass را به شما توصیه می کنیم. این نرم افزار امکان نگهداری اطلاعات اکانت های مختلف شما را به صورت رمز نگاری شده برایتان فراهم می کند. با استفاده از LastPass تنها حفظ یک رمز عبور اصلی ضرورت دارد و خود نرم افزار فرم های نام کاربری و رمز عبور را به صورت خودکار، پس از دریافت رمز اصلی، پر می کند. نمونه های دیگری مانند keepass و Roboform نیز وجود دارند که همین کار را برای شما انجام می دهند.

    با LastPass فرماندهی رمزهای عبور خود را در دست بگیرید

     

     -در نهایت پس از انتخاب رمز عبور، با استفاده از سرویس هایی مانند Password Strengh Test مایکروسافت میزان امن بودن آن را آزمایش کنید.

    چگونه یک رمزعبور مطمئن بسازیم و از آن نگهداری کنیم

    نکته دیگری که بایستی به آن توجه داشته باشید، این است که همه اکانت های خود را در زمان انتخاب رمزعبور، مهم بدانید. برای مثال برخی از افراد با این توجیه که ایمیل حساسی دریافت نمی کنند، نسبت به امنیت اکانت ایمیل خود بی توجه هستند. غافل از اینکه هکر می تواند با در اختیار داشتن ایمیل شما، حتی با بانک شما مکاتبه کند و درخواست دریافت رمز عبور جدید بنماید. به همین سادگی آقای هکر محترم به مهمترین اطلاعات شما دسترسی پیدا می کند.

    گاهی اوقات افراد اطلاعات مهم را روی کامپیوتر خانگی شان، دور از دسترس سایرین در شرایطی که با یک router و یک Firewall محافظت می شوند. نگهداری می کنند. غافل از اینکه فراموش کرده اند رمز عبور پیش فرض سخت افزار خود را تغییر دهند. بنابراین هکر به سادگی به شبکه خانگی شما متصل شده و اطلاعات را سرقت می کند.

    معمولاً انسان ها تا زمانی که با نتیجه دردناک یک اشتباه روبرو نشوند، نکات لازم را رعایت نمی کنند. ولی آیا واقعاً انتخاب یک رمز عبور درست و قدرتمند برای جلوگیری از اتفاقات دردناک و حفظ حریم خصوصی کار دشواری است؟

    ذخیره سریع لینک ها در فایرفاکس و گوگل کروم

    همان‌طور که می‌دانید در صورتی که در مرورگرهای اینترنتی بر روی یک لینک، راست کلیک کرده و گزینه   Save Link As را انتخاب نمایید می‌توانید صفحه وب موجود در این لینک را بر روی هارددیسک ذخیره کنید. در این ترفند قصد داریم نحوه سریع این کار در مرورگرهای گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس را برای شما بازگو نماییم.

    بدین منظور در مرورگر فایرفاکس:
    ابتدا در نوار آدرس مرورگر عبارت about:config را وارد نموده و Enter بزنید.
    اکنون در قسمت Search، عبارت browser.altClickSave را وارد نمایید.
    سپس بر روی این مورد یافت شده دوبار کلیک کنید تا مقدار آن از false یه true تغییر کنید.
    حالا در یک صفحه وب، کلید Alt را نگه دارید و بر روی لینک مورد نظر کلیک کنید. خواهید دید که لینک به جای باز شدن، توسط مرورگر بر روی هارددیسک ذخیره می‌شود.

    نحوه کار در مرورگر کروم نیز مشابه فایرفاکس است:
    کافی است پس از باز کردن صفحه وب در کروم، کلید Alt را نگه داشته و بر روی لینک مورد نظر کلیک نمایید. صفحه وب موجود لینک بلافاصله ذخیره می‌شود.

    پی بردن به پایتخت کشورها از طریق گوگل

    شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید می‌توان از طریق موتور جستجوی گوگل مستقیماً و بدون نیاز وارد شدن به صفحه اینترنتی خاصی، نام پایتخت کشورهای مختلف را پیدا کرد. همچنین علاوه بر نام نام پایتخت، اطلاعاتی نظیر جمعیت و وضعیت آب‌وهوایی شهر مورد نظر را نیز مشاهده کرد. در این ترفند به نحوه انجام این کار خواهیم پرداخت.

     

     

    بدین منظور:

    ابتدا وارد موتور جستجوی گوگل به نشانی  www.google.com شوید.

    سپس عبارت زیر را در موتور جستجو وارد کنید:

    capital of Iran

    شما می‌توانید به جای Iran نام کشور مورد نظر خود را به زبان انگلیسی وارد کنید.

    اکنون در لیست نتایج جستجو، در قسمت بالایی نتایج، نام پایتخت کشور مورد جستجو درج خواهد شد.

    همچنین در قسمت سمت راست نیز سایر اطلاعات مربوط به این شهر نمایش داده می‌شود.

     

    بهبود سرعت اینترنت با غیر فعال کردنAutoupdate

    با این سرعت ناچیز تو ایران درسته مهم نیست ولی خیلی تاثیر داره!

    ویندوز xp این قابلیت را دارا است که میتواند وقتی به اینترنت متصل هستید به طور خودکار فایلهای سیستم را به روز کند و آنها را از سایت مایکروسافت دریافت کند.اما این امکان برای کاربرانی است که ویندوز را با مجوز خریده اند نه برای ایران که اکثرا از نسخه قفل شکسته ان استفاده می کنند در ضمن سرعت اتصالات ایران به قدری کم است که ویندوز زمان لازم را برای بروز رسانی فایلها پیدا نمی کند و این قابلیت به جز کم کردن سرعت اینترنت فایده دیگری ندارد پس بهتر است این امکان را غیر فعال کنید.

     

    برای این منظور در قسمت Control Panel,System را انتخاب کنید در کادر باز شده به زبانه Automatic Updates بروید در قسمت Notification Setting گزینه  Turn off Automatic Updating  را انتخاب کنید در پایان دکمه ok  را کلیک کنید.

    نظر يادتون نره

     

    سايت هايی برای ساختن وبلاگ

    آموزش گذاشتن مطلب و عكس در وبلاگ

    - ارسال مطالب:

    برای ارسال و نمایش مطالب در وبلاگتان شما باید به صفحه ی  مدیریتی خود وارد شوید و از منوی سمت راست گزینه ی "ارسال مطلب جدید" را انتخاب کنید. بعد از کلیک بر روی این گزینه یک صفحه باز می شود که چند قسمت دارد.(البته هنگام ورود به بخش مدیریت به طور پیش فرض همین صفحه باز است)در اولین قسمت در بالای کادر بزرگ در جلوی "عنوان مطلب" باید عنوان مورد نظر برای نوشته خود را بنویسید. بعد در کادر بزرگ متن اصلی که می خواهید نمایش دهید را بنویسید و بعد بر روی گزینه ی "انتشار" که در پایین کادر اصلی است کلیک کنید تا مطالب شما در وبلاگتان نمایش داده شود.

     

    - ویرایش و تغییر در مطالب ارسال شده:

    اگر در نوشته های خود اشکالی دیدید یا خواستید مطلبی را اضافه یا کم کنید باید وارد صفحه ی مدیریتی خود شوید و از منوی سمت راست گزینه ی "مدیریت مطالب قبلی" را انتخاب کنید.بعد در صفحه ی باز شده عنوان یادداشت مورد نظر را پیدا کنید و در جلوی عبارت مورد نظر بر روی   کلیک کنید. حالا وارد صفحه ای شده اید که قبلا مطالبتان را نوشته اید.حالا نوشته ها را ویرایش کنید و بعد انتشار دهید.

    در ضمن اگر بخواهید مطلبی را حذف کنید به همین روش وارد یادداشت های منتشر شده شوید و عنوان یادداشت مورد نظر را پیدا کنید و در جلوی عبارت مورد نظر بر روی کلیک کنید.

     

    - بخش نظرات:

    وقتی مطلبی را می نویسید و نمایش می دهید، کسانی که از وبلاگ شما دیدن می کنند می توانند در مورد نوشته ها و وبلاگ شما نظر دهند. البته شما می توانید بخش نظرات را در تنظیمات غیر فعال کنید.

    هنگامیکه می خواهید مطلبی را ارسال کنید در پایین کادر اصلی که مطالبتان را در آن مینویسید چند گزینه وجود دارد. گزینه ی نمایش جزئیات را انتخاب کنید. در صفحه ای که باز می شود در جلوی گزینه ی "ارسال نظر برای این یادداشت" سه حالت وجود دارد. به طور پیش فرض این گزینه  بر روی "آزاد است" تیک خورده است. ارسال نظر برای این یادداشت آزاد است یعنی بازدید کنندگان می توانند برای شما نظر بگذارند ولی این نظرات بدون تایید شما به نمایش در می آیند. پس ممکن است هر نظری بسته به فرهنگشان بگذارند. حالت بعدی گزینه ی "نیازمند تایید است" می باشد که به نظرم بهترین گزینه است چون تا شما نظری را تایید نکنید نمایش داده نمی شود. حالت بعدی گزینه ی "غیر فعال است" می باشد که با فعال کردن این گزینه بازدیدکنندگان اجازه نظر دادن ندارند.

    - موضوع بندی یادداشت ها:

    - لینک کردن دوستان:

    در صفحه ی مدیریت در منوی کاربری بخشی با نام "مدیریت لینک دوستان" وجود دارد که  از آنجا می توانید دوستانتان را لینک کنید. کار لینک این است که شما می توانید آدرس سایت یا وبلاگ دوستان خود را در وبلاگتان قرار دهید تا کسانی که از وبلاگ شما بازدید می کنند آدرس و نام وبلاگ دوستان شما را هم ببینند. لینک کردن یک کار دو طرفه است.یعنی شما دوستتان را لینک می کنید و دوستتان هم شما را لینک می کند.این کار باعث می شود بازدید وبلاگ شما افزایش یابد.

    اما چگونه لینک کنیم؟ برای این کار بر روی گزینه ی مدیریت لینک دوستان کلیک کنید. در صفحه ی جدید در جلوی "عنوان لینک" نام وبلاگ دوست خود را بنویسید و در جلوی "آدرس لینک" آدرس سایت یا وبلاگ دوست خود را بنویسید. در جلوی "توضیحات" توضیحی مختصر در مورد سایت یا وبلاگی که معرفی کرده اید بدهید. مثلا این که موضوع وبلاگ چیست. اکنون دوست شما لینک شده است.می توانید لینک شدن دوست خود را در وبلاگتان ببینید.

     

    - انتخاب قالب و ویرایش قالب ها:

    برای اینکه قالب وبلاگ خود را تغییر دهید یا باید از قالب های ساخته شده خود سرویس وبلاگ نویسی استفاده کنید یا از قالب های سرویس های ابزار وبلاگ نویسی استفاده کنید. اگر می خواهید از قالب های خود سرویس وبلاگ نویسی استفاده کنید از منوی کاربری گزینه ی "انتخاب قالب جدید" را انتخاب کنید و از بین قالبهای سرویس یکی را انتخاب کنید. ولی اگر می خواهید از قالب سرویس های ابزار وبلاگ نویسی استفاده کنید باید اول قالب مورد نظر را پیدا کنید و بعد کد آن قالب را در قسمت ویرایش قالب ها جایگزین کنید. آموزش کامل این کار در قسمت استفاده از ابزار وبلاگ نویسی نوشته شده لطفا از قسمت موضوعات به بخش ابزارهای وبلاگ نویسی(آموزش) مراجعه کنید یا اینجا کلیک کنید.

     

    - قرار دادن عکس در وبلاگ:

    برای قرار دادن عکس در وبلاگ خود یا باید یک عکس را از یک سایت دیگر کپی کنید و یا خودتان یک عکس را آپلود کنید.(آموزش آپلود کردن در قسمت آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی آمده است.) برای قرار دادن عکس در وبلاگتان شما باید عکس مورد نظر را در یک صفحه جداگانه باز کنید و بعد برای قرار دادن در وبلاگتان دو راه دارید. راه اول این است که شما آدرس صفحه ی عکس را کپی کنید و سپس به صفحه ی مدیریت برگردید و در بالای کادری که می نویسید بر روی کلیک کنید سپس آدرسی که کپی کردید را در جلوی "آدرس تصویر" بنویسید و گزینه ی ثبت را بزنید. اکنون مشاهده میکنید که عکس در کادر پایین نمایش داده می شود.

    راه دوم این است که عکس مورد نظر را در یک صفحه ی جداگانه باز کنید و سپس کنار عکس دابل کلیک کنید تا رنگ عکس عوض شود، سپس دو کلید Ctrl+C را بزنید. حالا به صفحه ی مدیریت خود برگردید و در محلی که متن می نویسید دو کلید Ctrl+V را بزنید. اکنون عکس در کادر قرار گرفته است.(توصیه می کنم عکس ها را خودتان آپلود کنید، حتما بخش آموزش آپلود را مطالعه کنید.)

     

    - لینک دادن به عکس و متن:

    همانطور که متوجه شده اید کار لینک این است که بر روی یک چیزی کلیک کنید(مثلا اسم وبلاگ دوستتان) تا شما را به یک بخش دیگر ببرد.(مثلا وبلاگ دوستتان)

    لینک کردن عکس و متن هم همین کار را می کند. مثلا شما می خواهد وقتی کسی بر روی متنی کلیک میکند به صفحه ی دیگری انتقال پیدا کند.مثلا من می خواهم شما را به بخش آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی راهنمایی کنم، برای همین به شما می گویم برای ورود به بخش آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی اینجا کلیک کنید. در واقع کلمه ی اینجا لینک داده شده است. شما با کلیک بر روی کلمه ی اینجا به بخش آموزش استفاده از ابزار وبلاگ نویسی منتقل می شوید. برای ساخت لینک ابتدا متن یا عکس مورد نظر را انتخاب می کنیم(با ماوس روی متن مورد نظر می کشیم یا روی عکس کلیک می کنیم)سپس بر روی گزینه ی درج و ویرایش پیوند که در بالای کادر اصلی قرار دارد کلیک کنید و جلوی عبارت "آدرس لینک" آدرس مورد نظرتان را بنویسید و سپس ثبت کنید. حالا متن یا عکس مورد نظر شما لینک شده است. 

    نويسندگان
    تبادل لينک هوشمند

      تبادل لینک هوشمند
      برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دنیای مطالب و آدرس d-m.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد*از همکاری شما متشکریم*






    به دنیای مطالب امتياز دهيد